ZTE Max XL: Goedkope Smartphone Met Nougat en Grote Accu

ZTE-Max-XLDe Chinese fabrikant ZTE heeft de Max XL geïntroduceerd. Dit toestel beschikt onder andere over een grote accu en Android 7.1.1 (Nougat), en gaat over de toonbank voor slechts 130 dollar.

De ZTE Max XL beschikt over een 6-inch display met een Full HD-resolutie, een Snapdragon 435-processor, 2GB werkgeheugen, 16GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 13 megapixel camera aan de achterkant, een 5 megapixel camera aan de voorkant, een 3900mAh accu, een vingerafdrukscanner en een USB C-aansluiting. De ZTE Max XL draait op Android 7.1.1 (Nougat).

De ZTE Max XL krijgt een adviesprijs mee van 130 dollar, waardoor de smartphone een goede prijs/kwaliteit verhouding heeft. Dit in combinatie met Android 7.1.1 maakt de Max XL een zeer interessant toestel.

Momenteel is de ZTE Max XL nog niet verkrijgbaar in Nederland en België. Maar in Amerika wordt de smartphone al wel aangeboden. Het is niet bekend of de Max XL op een later tijdstip wel hier in de winkels komt te liggen, maar het is altijd mogelijk om het toestel te importeren.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.