Sony Gestart Met Uitrol Android 7.1.1 (Nougat) Voor Xperia XZ en Xperia X Performance

Sony Xperia XZDe Japanse fabrikant Sony is gestart met de uitrol van Android 7.1.1 (Nougat) voor de Xperia XZ en de Xperia X Performance. Verschillende gebruikers melden dat ze de update al hebben geïnstalleerd.

Sony is één van de eerste fabrikanten die is begonnen met de uitrol van Android 7.1.1. Gebruikers van de Xperia XZ en Xperia X Performance ontvangen nu de update onder buildnummer 41.2.A.2.199. Deze update is ook voorzien van de beveiligingsbatch van april, waarmee kritieke bugs worden aangepakt.

Google bracht Android 7.1.1 in december uit als een relatief kleine update ten opzichte van Android 7.0 (Nougat). In Android 7.1.1 kunnen ontwikkelaars onder andere extra snelkoppelingen toevoegen aan hun app-icoontjes. Ook is het mogelijk om gif’jes en afbeeldingen rechtstreeks vanaf het toetsenbord toe te voegen aan berichten. De Xperia Home-launcher heeft echter nog geen ondersteuning voor app snelkoppelingen, waardoor je een alternatieve launcher moet installeren om deze functie te kunnen gebruiken.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.