Mini-review: Mini Portable Football Power Bank

WK-Powerball-review-3Het WK voetbal is in volle gang. Misschien kijk je de wedstrijden wel live via je telefoon. Of check je op z’n minst regelmatig via je favoriete app of er weer gescoord is. De batterij van je telefoon zal dan ook wel iets meer te verduren hebben dan gemiddeld. Dan kan het dus handig zijn om een extra batterij bij de hand te hebben. En wat is er, met het oog op het WK, nu leuker dan een externe batterij in de vorm van een voetbal? S-Charger heeft een exemplaar aan ons toegestuurd en vandaag lees je hier de mini-review.

Inhoud
In het vierkante doosje vindt je de Mini Portable Football Power Bank. Oftewel, de externe batterij in de vorm van een voetballetje. Op de foto is goed te zien hoe groot dit voetballetje is. Ook meegeleverd, is natuurlijk de USB-kabel om de batterij mee op te laden en om je smartphone weer van nieuwe energie te voorzien.

WK-Powerball-review-1

WK Voetbal
Het voetballetje is van plastic. Aan de bovenkant zit een touwtje, zodat je de batterij aan je pols of broek vast kunt maken. De onderkant heeft twee poorten. Een normale USB-poort en een mini-USB-poort. De normale USB-poort wordt gebruikt om je telefoon mee op te laden, terwijl de mini-USB-poort gebruikt wordt om het voetballetje weer met nieuwe energie vol te pompen. Aansluiten en opladen maar.

De Mini Portable Football Power Bank zit degelijk in elkaar en lijkt best tegen een stootje te kunnen. Al moet je er natuurlijk niet tegen aan gaan trappen. Veel externe batterijen zijn wat langgerekter en vaak ook platter. Daardoor zijn ze makkelijk in je broekzak mee te nemen. Dat is in dit geval wat lastig. In een jaszak is het voetballetje nog wel mee te nemen, maar erg mobiel is deze power bank niet.

WK-Powerball-review-2

Met 2800mAh is het overigens wel een batterij die de meeste smartphones weer volledig kan opladen. In ongeveer 4 uur is je telefoon van 0 naar 100% opgeladen. De Mini Portable Football Power Bank kan zelf zo’n 500 keer herladen worden en is daarmee een batterij die lang mee gaat.

Conclusie
Er zijn opladers genoeg, de ene nog mooier en beter dan de andere. Deze zogenaamde WK Powerball is een eenvoudige oplader, met genoeg capaciteit om je telefoon één keer op te laden. Of je deze oplader mooi vindt is natuurlijk aan jezelf, maar hij zal niet misstaan bij gebruik tijdens de wedstrijden van het WK in Brazilië. Het is in elk geval een opvallend hebbedingetje. En voor de prijs van €14,99 is het een ideaal cadeautje.

Prijs: €14,99  (directe link: Football Power Bank)

WK-Actie: Voorspel de uitslag Nederland – Costa Rica en win deze WK Powerball (Mini Portable Football Power Bank). Klik hier om mee te doen.

Eric Eissens

Schrijver van Reviews. Dol op gadgets, graag op de hoogte van alle nieuwtjes rondom Android, en kan nooit wachten op de nieuwste mobieltjes.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.