Mini-review 20.000 mAh Power Bank

review-20.000-mAh-Power-Bank-2Vaak is de batterij in je smartphone niet krachtig genoeg en red je het einde van de dag er niet mee. Of je hebt je tablet wat langer nodig dan verwacht en de batterij loopt tegen de laatste paar procenten aan. Dan is het handig om een extra batterij bij de hand te hebben. Dat kan met een zeer krachtige Power Bank die wij hebben mogen testen van telefoonhoesjestore.nl, een webwinkel met voornamelijk telefoonhoesjes en telefoonaccessoires. Het is er eentje met maarliefst 20.000 mAh.

Inhoud
review-20.000-mAh-Power-Bank-1
In de simpele verpakking zit de Power Bank, samen met een kabeltje om de batterij mee op te laden. Om de batterij aan te kunnen sluiten op vrijwel elk apparaat, is er een zakje met enkele opzetstukjes bijgeleverd. Elk opzetstukje heeft een eigen uitgang. Zo kun je kiezen voor een aansluiting voor je iPhone of iPad, maar zijn er ook opzetstukjes voor je Android-toestel.

20.000 mAh
review-20.000-mAh-Power-Bank-4
Met deze 20.000 mAh Power Bank heb je een externe oplader voor al je mobiele apparaten. Je zou zelfs je smartphone, tablet én laptop op kunnen laden met een volle Power Bank. Als je veel reist is dat ideaal, maar ook tijdens je vakantie biedt deze batterij een uitkomst. Heb je een smartphone met een batterij van 3000 mAh (bijvoorbeeld de LG G3), dan kun je deze dus zeker zes keer herladen. Op die manier hou je het zomaar een hele week uit zonder een stopcontact nodig te hebben.

Kwaliteit
De kwaliteit van deze Power Bank lijkt in orde. De behuizing is volledig van plastic en ziet er ook wat goedkoop uit. het is ook zeker geen mooie Power Bank om te zien. Uiteindelijk gaat het natuurlijk om de functionaliteit en die is prima. Er zitten twee USB-poorten op waarmee je dus twee apparaten tegelijk kunt voorzien van power. Een OTG-poort wordt gebruikt om de Power Bank mee op te laden.

review-20.000-mAh-Power-Bank-5

Het opladen van je smartphone of tablet gaat niet heel snel. Bij mijn Galaxy Tab 3 (met een 4000 mAh batterij) duurde het een kwartier om vijf procent op te laden. Op die manier ben je dus vijf uur bezig om de tablet volledig te herladen. Ook bij de iPad Air 2 ligt het tempo tijdens het opladen niet zo hoog. Je moet er dus rekening mee houden dat je vooral tijdens het slapen je apparaten oplaad. 

Conclusie (voordelen/nadelen)
Met zijn grote capaciteit is het mogelijk om met deze Power Bank meerdere apparaten tegelijk op te laden. En ook nog meerdere keren. Om het uiterlijk hoef je het niet te doen. Verwacht geen strak design van hoogwaardige materialen. Ook gaat het opladen niet heel snel. Maar het innerlijk is om blij van te worden.

Ben je nog op zoek naar een zeer betaalbare Power Bank met een hoge capaciteit? Dan is deze 20.000 mAh Power Bank een zeer geschikte keuze. Voor slechts twintig euro is deze batterij al in jou bezit. 

Voordelen

 • zeer grote capaciteit
 • twee apparaten tegelijk opladen
 • goede prijs/kwaliteit verhouding
 • aansluitingen voor allerlei soorten apparaten

Nadelen

 • goedkoop uiterlijk
 • langzaam laden

Meer info: Telefoonhoesjestore.nl

Prijs: €20,-

Eric Eissens

Schrijver van Reviews. Dol op gadgets, graag op de hoogte van alle nieuwtjes rondom Android, en kan nooit wachten op de nieuwste mobieltjes.

Lees ook...

1 Reactie

 1. Leo Ceelen schreef:

  Wat jammer van deze review, dat je niet aan geeft of de powerbank ook echt de capaciteit waar maakt die er op staat, in dit geval 20000 mAh !

  Ik vraag dit, omdat er veel powerbanks in de handel zijn, die niet de power kunnen leveren, die er op gedrukt is !

  Grt. Leo

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.