Polaroid Cube+: Polaroid Introduceert Nieuwe Actiecamera

Polaroid-CubePolaroid heeft een nieuwe actiecamera geïntroduceerd die de naam Polaroid Cube+ meekrijgt. De camera lijkt veel op zijn voorganger, maar is voorzien van WiFi.

De Polaroid Cube+ meet 35 x 35 x 35 millimeter en is net als zijn voorganger voorzien van een Full HD-videorecorder. Nieuw is de toevoeging van WiFi-ondersteuning, waarmee je snel kunt synchroniseren met je Android of iOS toestel. Met een bijbehorende app voor de smartphone kan je een smartphone gebruiken als viewfinder en de actiecamera bedienen. Ook is het mogelijk om de gemaakte foto’s en video’s rechtstreeks met de app te bewerken, printen en te delen.

polaroid-cube

De Polaroid Cube+ beschikt over één knop, een stevige rubberen behuizing en een sterke magneet waarmee de actiecamera aan een fiets of helm te bevestigen is. Voor de camera zijn verschillende accessoires beschikbaar, zoals een waterbestendige beschermhoes en een opzetstuk voor fiets, helm of statief.

Polaroid heeft nog geen adviesprijs bekend gemaakt. Ook is het nog onbekend vanaf wanneer de Polaroid Cube+ in Europa beschikbaar zal zijn.

bron [portablegear]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.