Review REMAX Super Giftbox

review-remax-super-giftboxDe kerstdagen staan voor de deur en dan is het tijd om cadeautjes te kopen voor familie en geliefden. Als Android-liefhebber kopen wij natuurlijk graag spulletjes voor smartphones en tablets. Daarom kijken wij vandaag naar een cadeautip van Smartphonehoesjes.nl, de REMAX Super Giftbox.

Inhoud
De REMAX Super Giftbox is een pakket met vier handige gadgets speciaal voor actieve smartphonegebruikers. Zo vinden we in de doos een dunne powerbank, een selfiestick, een 2-in-1 oplaadkabel en een autohouder. Er zit verder geen gebruikshandleiding in de doos, maar de producten spreken voor zichzelf.

Selfie stick
Als eerste nemen we een kijkje naar de selfie stick met ingebouwde shutter- knop. Een gadget waar steeds meer mensen mee rondlopen, maar waar ook veel mensen zich aan ergeren. Ik heb de selfie stick meegenomen op een reis door Europa en ben er erg over te spreken. De kwaliteit van de stick is dik in orde en de shutter-knop werkt uitstekend.

remax-super-giftbox-review-selfie-stick-2

De selfie stick heeft een klein kabeltje die je in de 3,5mm-poort van de smartphone moet steken. Dit is nodig om de shutter-knop op de selfie stick te laten functioneren. Met een simpele draaibeweging ontgrendel je de stok, waarna je de stok kunt uitschuiven. Met een draaibeweging in de tegengestelde richting zet je de stok weer ‘op slot’. Tijdens onze reis, die ongeveer een maand heeft geduurd, is de selfie stick nooit ongewenst in- of uitgeschoven. Dus dit ‘lock-systeem’ is dik in orde.

review-remax-super-giftbox-selfie-stick

Met de selfie stick van REMAX heb je de keuze om gebruik te maken van de standaard selfie-camera op je smartphone of van de camera aan de achterkant. Wil je een selfie maken met de camera aan de achterkant, dan kan je de smartphonehouder op de selfie stick gewoon omdraaien. In het spiegeltje die aan de achterzijde van deze houder zit gemonteerd kun je alsnog zien wat de smartphonecamera ziet.

Powerbank
Als je veel selfies maakt loopt de accu van de smartphone uiteraard sneller leeg. Een powerbank is dan ook een ‘must-have’. In de REMAX Super Giftbox zit zo’n powerbank met een accucapaciteit van 5500 mAh. Hiermee kan een gemiddelde smartphone ongeveer ander half tot twee keer volledig worden opgeladen.

review-remax-super-giftbox-powerbank

Het formaat van een powerbank is altijd van groot belang. Een powerbank is namelijk een accessoire voor buitenshuis. Daarom moet de powerbank niet te groot of te zwaar zijn. Gelukkig is de powerbank in deze Giftbox zeer dun, waardoor die gemakkelijk in elke rugzak, handtas of zelfs broekzak past.

review-remax-super-giftbox-powerbank-2

Ook is het design van de powerbank erg aantrekkelijk. De behuizing bestaat uit plastic in de kleuren wit en goud, met aan de zijkant vier witte led-lampjes die aangeven hoeveel capaciteit de accu nog heeft. Om een smartphone op te laden sluit je deze aan met een standaard USB-kabel en druk je op het kleine gouden kruisje op de powerbank.

2-in-1 kabel
De REMAX Super Giftbox is niet alleen gemaakt voor Android-fans, maar ook voor Apple fans. Zo werken de powerbank en selfie stick uiteraard ook gewoon met een iPhone. Om hiermee rekening te houden heeft REMAX de giftbox voorzien van een meter lange oplaadkabel, die voor zowel Android als voor iOS-toestellen gebruikt kan worden.

review-remax-super-giftbox-2-in-1-kabel

Aan het einde van de stevige rode Micro-USB-kabel hangt namelijk een opzetstukje die de Micro-USB-poort omtovert in een Lightning-poort. Deze kabel kan bijvoorbeeld worden aangesloten aan een autolader, zodat je onderweg altijd een volle accu hebt.

Autohouder
Als laatste zit er nog een simpele telefoonhouder voor de auto in de giftbox. Deze houder bestaat uit drie rubberen onderdelen die je zelf nog in elkaar moet zetten. Vrijwel alle toestellen passen in deze houder, in zowel landscape als portrait mode.

review-remax-super-giftbox-autohouder

Dankzij de rubberen bodem is de smartphonehouder geschikt voor op het dashboard van de auto, omdat de houder moeilijk verschuift. Uiteraard kan je de smartphonehouder ook gewoon gebruiken voor op je bureau.

Conclusie (voordelen/nadelen)
De REMAX Super Giftbox is overduidelijk een cadeau voor mensen die zeer actief hun smartphone of tablet gebruiken. De 2-in-1 kabel in combinatie met de powerbank zorgen ervoor dat je altijd en overal een volle accu hebt, dankzij de autohouder kan je in de auto handsfree gebruik maken van je smartphone en met de handige selfie stick kan je al je belevenissen makkelijk vastleggen om vervolgens te delen met je vrienden.

review-remax-super-giftbox-2

De giftbox kost €39,95, een adviesprijs die naar onze mening misschien iets dichter bij de €30,- had moeten liggen. Toch krijg je voor deze prijs een leuke complete set die ideaal als cadeau op een verjaardag of tijdens de kerstdagen kan worden gegeven.

Voordelen
– complete set / ideaal als cadeau
– erg dunne powerbank
– selfie stick is stevig en weegt weinig

Nadelen
– prijs is iets aan de hoge kant

Interesse in de REMAX Super Giftbox? Ga dan naar smartphonehoesjes.nl, waar je de giftbox voor €39,95 kunt bestellen.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.