Mogelijk Eerste Details ‘HTC 11’ Gelekt?

htc-11-concept-renderOp het internet zijn mogelijk voor het eerst details opgedoken over de opvolger van de HTC 10. De ‘HTC 11’ zal waarschijnlijk in de eerste helft van 2017 worden aangekondigd en beschikt, als we de berichten mogen geloven, over krachtige specificaties.

Pas in april zal HTC de opvolger van de HTC 10 presenteren, maar Chinese bronnen schrijven nu al informatie te hebben over de smartphone die mogelijk als HTC 11 op de markt zal verschijnen. Volgens deze bronnen zal HTC de nieuwe smartphone uitrusten met een 5,5-inch display met een resolutie van 1.440 x 2.560 pixels, een Qualcomm Snapdragon 835 processor, maar liefst 8GB werkgeheugen en 256GB opslagruimte. Doordat de genoemde specificaties nogal een enorme stap vooruit is, nemen we dit bericht met een flinke korrel zout.

Aan de achterkant zal een 12 megapixel dual-camera met LED-flitser worden geplaatst, terwijl de selfie-camera het moet doen met een 8 megapixel sensor. De Chinese bron praat ook over een 3.700 mAh accu met Quick Charge 4.0-ondersteuning, maar ook dit lijkt een beetje aan de hoge kant.

HTC zou de ‘HTC 11’ voor 655 euro op de markt willen brengen. Als de bovenstaande specificaties kloppen lijkt deze adviesprijs onhaalbaar. Mochten zowel de specificaties als de adviesprijs wel kloppen, dan maakt HTC een enorme comeback op de smartphonemarkt.

via [gsmhelpdesk]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.