ASUS Kondigt Vijf Nieuwe Tablets Aan Met 64-bit Processor

Asus-MeMO-PadGister schreven we dat ASUS de Transformer Book V heeft aangekondigd, een laptop, tablet en smartphone in één. Dit is echter niet het enige product dat het Taiwanese bedrijf tijdens de Computex heeft aangekondigd. Zo heeft ASUS ook nog enkele 7-inch en 8-inch tablets gepresenteerd die allemaal zijn voorzien van Android 4.4 en een 64-bit processor..

Als eerste heeft ASUS de Asus MeMO Pad 7 en de Asus MeMO Pad 8 geïntroduceerd. Deze toestellen beschikken beide over een resolutie van 1280 x 800 pixels, een 64bit Intel Atom-chip (1,83GHz quad-core processor), een 5 megapixel camera aan de achterkant, een 2 megapixel camera aan de voorkant en een accuduur van 9 uur.

Een derde tablet in de MeMo Pad-serie beschikt over een 8-inch display met een Full-HD resolutie van 1920 x 1080 pixels, een zwaardere 2,3 GHz 64-bit processor van Intel, een 5 megapixel en 2 megapixel camera, LTE (4G) en NFC ondersteuning en weer een accuduur van 9 uur.

ASUS-Fonepad

Naast de MeMo Pad-serie heeft ASUS ook enkele tablets aangekondigd in de Fonepad-serie. Het gaat om een 7-inch en 8-inch tablet die beide beschikken over een resolutie van 1280 x 800 pixels, een 1,8GHz quad-core processor (64bit Intel Atom Z3560) en 3G ondersteuning.

De tablets zullen later deze maand al op de markt verschijnen. Of de tablets ook in Nederland en België zullen worden uitgebracht en wat voor adviesprijzen de tablets meekrijgen is nog niet bekend.

via [techzine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.