Afbeeldingen Van Galaxy Tab S Gelekt

Galaxy Tab S 1Samsung zal op 12 juni enkele nieuwe tablets aankondigen die zullen gaan beschikken over een AMOLED display met een resolutie van 2560×1600 pixels. Vandaag zijn enkele promotie afbeeldingen gelekt van de 10.5-inch Galaxy Tab S, waarop de voorkant en achterkant te zien zijn.

Samsung zal twee verschillende formaten aankondigen in de Galaxy Tab S-lijn. Een 8.4-inch variant en een 10.5-inch variant. Beide toestellen zullen beschikken over een AMOLED display met een resolutie van 2560×1600 pixels. Een AMOLED display is een energiezuinig display doordat de pixels uit staan als de kleur zwart wordt weergegeven. Ook heeft heeft het display felle en kleurrijke kleuren.

Galaxy Tab S 3

Naast het scherpe display zullen de tablets beschikken over een Exynos 5420-chipset, 3GB werkgeheugen, 32GB opslagruimte, een vingerafdrukscanner, een 8 megapixel camera aan de achterkant, een 2,1 megapixel camera aan de voorkant en Android 4.4.2 (KitKat).

Galaxy Tab S 2

De 10.5-inch variant zal een dikte hebben van slechts 6.6 millimeter en een gewicht van 465 gram. De 8.4-inch variant heeft een dikte van 6.5 millimeter en weegt 287 gram.

Samsung zal de Galaxy Tab S-lijn op 12 juni aankondigen en eind deze maand op de markt brengen. Over adviesprijzen is echter nog niks bekend.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.