Specificaties en Persafbeelding van Nexus 9 Opgedoken

Nexus 9 HTC PersafbeeldingGoogle zal naar verwachting eind deze maand tijdens de Google I/O-beurs een nieuwe Nexus tablet aankondigen. Vandaag is er een persafbeelding opgedoken van de Nexus 9 dat volgens de geruchten zal gaan beschikken over een 8,9-inch display en een 64-bit processor.

Volgens de geruchten zal HTC de nieuwe tablet voor Google ontwikkelen. Over de tablet met de codenaam HTC Volantis heeft Android Police nu meer informatie gelekt, waaronder enkele specificaties en een persafbeelding.

Nexus 9 specificaties

Android Police zou een foto hebben ontvangen waarop enkele specificaties en een persafbeelding te zien zijn. Android Police heeft deze persafbeelding zo goed mogelijk nagemaakt om een betere indruk te geven van hoe de tablet er waarschijnlijk uit zal komen te zien. Naast de bovenstaande afbeelding is er ook bekend dat de Nexus 9 zal beschikken over een 8,9-inch display met een resolutie van 2048 x 1440 pixels, een 64-bit Tegra K1 Processor, 2GB werkgeheugen, een 8 megapixel camera en 16GB of 32GB opslagruimte.

De tablet krijgt een aluminium behuizing, weegt iets meer dan 400 gram en meet 22.63 x 15.19 x 0.79 cm. De goedkoopste versie (zonder LTE en met 16GB opslagruimte) krijgt naar verwachting een adviesprijs mee van 399 dollar.

via [tabletsmagazine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *