“Mogelijk Eerste Foto’s HTC One M9 Gelekt”

HTC One M9Via de Franse website Nowhereelse.fr zijn enkele foto’s gelekt van de HTC One M9. De smartphone op de foto’s lijkt erg veel op de huidige HTC One M8, maar er zijn toch wat verschillen te ontdekken.

Uit de twee foto’s van de voor-en-achterzijde kan worden opgemaakt dat HTC weinig aan het design heeft veranderd. De HTC One M9 beschikt weer over een metalen behuizing met een gebolde achterkant en HTC maakt weer gebruik van de opvallende speakers aan de voorzijde. Toch is niet alles het zelfde.

Wat meteen opvalt is de vierkante cameralens aan de achterzijde van het toestel. De huidige HTC One M8 heeft namelijk twee kleine ronde lenzen aan de achterzijde. Dit komt overigens overeen met eerdere geruchten dat HTC zal afstappen van de Ultrapixel camera en deze zal vervangen door een 20 megapixel camera.

HTC Hima

Tot nu toe melden alle bronnen dat de HTC One M9, ook wel HTC Hima genoemd, zal worden voorzien van een Snapdragon 810-processor, 3 GB werkgeheugen en de nieuwe Sense 7 software. Over de resolutie van het display zijn nog wat onduidelijkheden. Zo spreken de laatste geruchten over een 5-inch display met een Full HD-resolutie van 1920 x 1080 pixels, terwijl er eerder over een 5,5-inch display met een QHD-resolutie van 2560 x 1440 pixels werd gesproken.

Op 1 maart tijdens de Mobile World Congress zal HTC de nieuwe vlaggenschip onthullen samen met HTC’s eerste smartwatch.

via [nu.nl]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.