“Foto en Specificaties Huawei Mate 20 Pro Gelekt”

Huawei Mate 10 ProEr is vermoedelijk een foto uitgelekt van de opvolger van de bovenstaande Huawei Mate 10 Pro. We zien op de onderstaande foto dat de Mate 20 Pro minimale schermranden heeft.

Een jaar geleden introduceerde Huawei de Mate 10 Pro met groot scherm en kunstmatige intelligentie. In oktober verwachten we de introductie van de opvolger, waarvan nu via een Chinese tech-lekker een foto zou zijn uitgelekt.

Neem het bericht wel met een flinke korrel zout, want op de foto zelf kunnen we nergens uit opmaken dat het een Huawei-smartphone is. Mocht de foto echt de Mate 20 Pro tonen, dan weten we dat de smartphone in ieder geval geen inkeping “notch” in het scherm krijgt en dat het scherm bijna de gehele voorkant in beslag neemt.

Huawei-Mate-20-Pro

Wij vragen ons ook af waar de vingerafdrukscanner zit. Het is mogelijk dat deze net als bij de Mate 10 Pro gewoon aan de achterkant zit, maar steeds meer fabrikanten werken aan smartphones waarbij de vingerafdrukscanner in/achter het scherm zit verwerkt. Verder spreken de geruchten over een driedubbele camera met een resolutie van 42 megapixels en 8GB werkgeheugen.

via [apparata]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.