Veel Klachten Over Hardware Van de Nexus 9

HTC-Nexus-9De Nexus 9 is een week geleden in de verkoop gegaan en veel mensen hebben de tablet al een aantal dagen in huis. Op internet fora zijn nu de eerste klachten over de tablet opgedoken en deze klachten zijn vrij serieus te noemen. Rare geluiden uit de speakers, niet werkende NFC chips en last van zogeheten “Light bleeding” zijn een aantal van deze klachten.

De Nexus 9 is gemaakt door HTC en lijkt op het eerste gezicht erg aantrekkelijk dankzij de high-end specificaties en het strakke design. Toch is het misschien beter om nog even te wachten met de aanschaf van de Nexus 9, aangezien er serieuze klachten zijn over de hardware van deze tablet. Kleine problemen of bugs is iets wat regelmatig voorkomt bij nieuwe producten, maar de problemen die Nexus 9 gebruikers ervaren zijn niet makkelijk op te lossen.

Zo schrijven sommige gebruikers op fora dat de NFC-chip niet werkt. Ook hebben sommige gebruikers last van een tikkend geluid uit de speakers zodra er op het scherm gedrukt wordt en ervaren gebruikers “Light bleeding”, waarbij er licht “lekt” rondom de randen van het display. Light bleeding is een probleem dat wel vaker voorkomt bij goedkopere tablets, maar dit verwacht je niet bij high-end Nexus toestellen.

Mensen met dergelijke hardware problemen kunnen hun Nexus 9 in de meeste gevallen omwisselen voor een nieuw exemplaar.

bron [technieuws]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

1 Reactie

  1. Ben schreef:

    Ja het begint er naar uit te zien dat de Nexus zijn grootste tijd heeft gehad. Ik ben er klaar mee, eerst die belachelijke prijs van bijna 700 € voor de Nexus 6. Camera problemen Nexus 5 een vaste accu, geen extra slot sdkaart. Nope, ik ga hierna voor de goedkopere high end smartphones zoals HTC

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.