3 Games Voor Een Uitdagend Weekend

IngressWeekend is hét moment voor ontspanning. Wie echter ook opzoek is naar een beetje sensatie en uitdaging kan met een smartphone of tablet aardig wat uurtjes volmaken. We heb de leukste games voor Android in diverse categorieën voor je uitgezocht zodat je dit weekend een leuke draai kunt geven. Wie weet verdien je zelfs nog een paar centen bij! Lees gauw verder.

Bad Hotel: Spellen uit het “Tower Defense” genre zijn tegenwoordig razend populair. Waar de trend werd gezet door enkele –inmiddels- klassiekers zoals “Castle Defense” en “Toy Defense” was het genre hard toe aan vernieuwing. Bad Hotel geeft hierop een passend antwoord door de unieke combinatie van het strategische element in combinatie met interactieve muziek. In Bad Hotel heb je als jonge ondernemer in een “future world” de taak om een hotel te bouwen én te verdedigen. Je wordt tijdens het spel namelijk aangevallen door o.a. UFO’s, bijen en sneeuwmannen en aan jouw de taak om dus zo slim, snel en handig mogelijk te bouwen. Met een grote keuze uit wapens wordt dit een aangename doch spannende klus. Het leuke aan deze game is het muzieksysteem. De muziek past zich namelijk op jouw acties aan en geeft de game een uniek karakter. Voor een schamele € 1.78 onderga je een geheel nieuwe game-ervaring. Download Bad Hotel voor Android hier.

PokerStars Texas Holdem Poker: Poker is een spel dat is over komen waaien uit de States maar inmiddels ook in Nederland door jong en oud is omarmd. Poker is sinds 2010 zelfs officieel als denksport erkend. Voor de leek: poker is de verzamelnaam voor een groep kaartspellen dat zowel in casino’s als thuis en tegenwoordig verreweg het meest op internet wordt gespeeld. PokerStars bijvoorbeeld, heeft al jaren een uitgebreid aanbod aan pokergames en online kun je op een veilige en gebruiksvriendelijke manier spelen voor echt geld. Nieuw in de wereld van poker? Texas Holdem is de meest gespeeld pokervariant ter wereld en op deze site kun je eens rustig alle spelregels nalezen. Tip: Poker leer je pas door het te doen en met een beetje geluk heb je het zo in de vingers en ga je zelfs met een leuk zakcentje de nieuwe week in. Ook eens spelen op grootste pokersite ter wereld? Download gratis de Pokerstars app en laat je verrassen.

Ingress: Grote kans dat je door de weeks al 40 uur tussen 4 muren doorbrengt. Dr. Google heeft daarom een leuke oplossing bedacht en geeft je genoeg reden om er eens lekker op uit te trekken voor het spel Ingress.Naar eigen zeggen heeft Google zichzelf met de ontwikkeling van het spel als doel gesteld om mensen anders naar de wereld te laten kijken en in beweging te krijgen. Bij aanvang kies je kant voor de “Verhevenen” of “De Verzetsstrijders” en ga je de uitdaging aan om de toekomst van de mensheid te redden. Wetenschappers hebben een bijzondere kracht ontdekt in Europa en het de taak aan de spelers om de kracht in bedwang te houden voordat het onze gedachten over zal nemen. Je beweegt je tijdens het spel in onze echte wereld die je bekijkt via je smartphone of tablet in een aangepast vorm van Google Maps. De portalen die je overal ziet, vormen het belangrijkste uitgangspunt en hier wordt dan ook hard om gestreden door de betrokkenen. Het doel is om voor “jouw” partij zoveel mogelijk ruimtelijk oppervlak te claimen en dat kan door driehoeken te vormen met portalen. Ingenieus, vernieuwend en spannend tegelijk. Google heeft al miljoenen spelers voor zich weten te winnen. Wanneer volg jij? Ingress is gratis verkrijgbaar in de Play Store.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

1 Reactie

  1. dennis schreef:

    Leuk spel ingress, zeer verslavend. Ingress installeren, blauw kiezen. Veel speel plezier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.