Nexus 7 Werkt Niet Meer Na Android 5.0 of 5.1-update

Nexus-7Mocht je in het bezit zijn van een Nexus 7 en draai je nog een oudere Android versie, dan is het misschien verstandiger om niet te updaten. Mensen klagen namelijk over de Android 5.0.2 update en de Android 5.1 update. Sommige gebruikers melden dat de tablet niet meer werkt na het installeren van deze versies.

Via Reddit en Twitter komen veel klachten binnen van Nexus 7 gebruikers die een update hebben ontvangen naar Android 5.1 of Android 5.0.2. Tijdens de installatie van deze update verschijnt er namelijk een foutmelding. Na deze foutmelding krijg je alleen nog maar de bootlogo te zien, waarna vervolgens niks meer gebeurd. Zelfs een restart in recovery mode blijkt niet te helpen. De reden voor deze bug is nog onbekend.

Google is vorige maand begonnen met de uitrol van Android 5.1, maar nog niet iedereen heeft de update binnen. Mocht je de update nog niet hebben ontvangen op je Nexus 7 uit 2012 of 2013, dan is het misschien verstandiger om de update niet te downloaden zodra die beschikbaar is voor je toestel. Ook komen er een aantal meldingen binnen van Nexus 5 gebruikers die de update naar Android 5.1 hebben ontvangen.

via [technieuws]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *