Specificaties en Afbeeldingen LG G4 Uitgelekt

LG G4LG heeft per ongeluk de productpagina van de LG G4 tijdelijk online gezet. De pagina is weer offline, maar niet voordat verschillende media de afbeeldingen en specificaties hebben overgenomen.

Gisteren deelde de bekende geruchten lekker Evan Blass, via Twitteraccount @EVLeaks een link naar een minisite van LG over de LG G4. LG heeft de site per ongeluk iets te vroeg online gezet, waardoor we nu precies weten hoe de smartphone er uit komt te zien. De specificaties komen echter niet overeen met de eerdere geruchten en zijn precies het zelfde als de LG G3. Naar alle waarschijnlijkheid heeft LG deze gegevens simpelweg nog niet geüpdatet.

LG G4 foto

Uit de foto’s kunnen we opmaken dat de LG G4 beschikt over een vervangbare leren achterkant. Hierdoor is het mogelijk om zelf de accu te vervangen en het geheugen uit te breiden. Ook zien we dat de achterzijde is voorzien van een camerasensor met een diafragma van f/1.8. Een hogere diafragma maakt het mogelijk om betere foto’s te maken in donkere omgevingen. De smartphone heeft waarschijnlijk een 16 megapixel camera en een 3000 mAh accu.

LG G4 afmetingen

De LG G4 is 149,1 millimeter lang, 75,3 mm breed en 8,9 millimeter dik. LG zal de smartphone op 28 april tijdens een persconferentie introduceren.

LG G4 backcover

via [nu.nl]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.