Alcatel Introduceert Nieuwe Pixi-smartphones, Tablets En Smartwatch

Alcatel Pixi 3Alcatel heeft tijdens de CES-beurs in Las Vegas een reeks nieuwe producten aangekondigd, waaronder enkele smartphones, tablets en een smartwatch. De smartwatch is speciaal gemaakt voor kinderen.

De CES is weer begonnen en dat betekent dat veel fabrikanten weer nieuwe producten aankondigen. Zo ook Alcatel, die de Pixi 3-lijn, Pixi 4-lijn en de CareTime smartwatch heeft aangekondigd.

De Pixi 3-lijn bestaat uit een 8-inch tablet met het Windows Mobile-besturingsysteem. Windows Mobile is een bijzondere keuze van de fabrikant, aangezien de meeste Alcatel-toestellen draaien op Android. De tablet is onder andere voorzien van enkele speciale functies zoals een infraroodsensor en spraakgestuurd bellen. Ook kan je de tablet personaliseren met apart verkrijgbare hoezen en skins.

De Pixi 4-lijn is wat interessanter, aangezien deze is voorzien van vier Android-toestellen. Deze toestellen beschikken over een 4-inch, 5,3-inch, 6-inch en 7-inch display. Volgens Alcatel bieden de toestellen in de Pixi 4-lijn het beste voor een budget-toestel en zijn ze ideaal voor beginnende smartphone en tablet-gebruikers. Er is vooral veel aandacht besteed aan het design, de camera, de audio en de batterijduur.

Alcatel-CareTime

Als laatste heeft Alcatel een CareTime-horloge aangekondigd. Deze smartwatch is speciaal ontworpen voor kinderen en geeft ouders de mogelijkheid om hun kinderen te volgen via GPS. De smartwatch kan ook bellen en berichten sturen. Ook is er een Electric Fence-app aanwezig, waarmee ouders een bepaald gebied kunnen instellen waar kinderen mogen spelen. Zodra een kind dit gebied verlaat krijgen de ouders hierover een melding.

bron [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.