Samsung Start Uitrol Android 6.0.1 Voor Galaxy Note 4 In Nederland

Galaxy Note 4De Zuid-Koreaanse fabrikant Samsung is gestart met de uitrol van Android 6.0.1 (Marshmallow) voor de Galaxy Note 4 in Nederland. Tot nu toe komt de update alleen binnen bij mensen die de Galaxy Note 4 bij Vodafone hebben gekocht.

De Marshmallow-update voor de Galaxy Note 4 rolde in andere landen al wel uit, maar in Nederland was Android 6.0.1 tot deze week nog niet beschikbaar. Vodafone-branded toestellen kunnen vanaf nu echter de Marshmallow-update downloaden. De update is mogelijk nog niet voor iedereen via OTA “Over-The-Air” beschikbaar, maar via de computer software ‘Kies/Smart Switch’ kan je de software wel downloaden en installeren.

De nieuwste update komt onder andere met de mogelijkheid om per app de permissies in te stellen. Ook moet de accuduur langer zijn en krijg je toegang tot de Now On Tap-functionaliteit.

Gebruikers met een unbranded toestel en gebruikers die de phablet bij een andere providers hebben aangeschaft moeten nog even geduld hebben. Naar verwachting zal het echter niet lang meer duren voordat iedereen de update binnenkrijgt.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.