Jide Presenteert 12-inch Remix Pro-tablet

Jide Remix ProJide heeft deze week zijn nieuwste Android-convertible getoond tijdens de Comptutex-beurs in Taipei. De Remix Pro heeft een 12-inch display en een toetsenbordcover. De tablet draait op Remix 3.0, een besturingssysteem dat is gebaseerd op Android 6.0 (Marshmallow).

Jide heeft de Remix Pro nog niet officieel aangekondigd en noemt het nog een “reference design”. Vorig jaar introduceerde Jide al de bovenstaande Remix Ultra Tablet met toetsenbordcover. Ondanks het uitblijvend succes lijkt het er op dat Jide binnenkort een opvolger zal introduceren.

De Remix Pro is 7mm dun en weegt 650 gram. De tablet beschikt over een 12 inch QHD-display, een Snapdragon 652-processor, 3GB werkgeheugen, een 8 megapixel camera aan de achterkant, een 5 megapixel camera aan de voorkant, een SIMkaart-aansluiting en 4G-ondersteuning. De Remix Pro heeft ook een aantal interessante poorten, waaronder een USB 3.1-poort, USB-C-poort en Micro-SD-kaartslot. Het Remix OS 3.0 besturingssysteem is gebaseerd op Android 6.0. Remix OS 3.0 zal binnenkort worden uitgerold naar Huidige Remix-apparaten die nu nog draaien op Remix OS 2.0.

Het is niet bekend of de Remix Pro ook daadwerkelijk op de markt zal verschijnen, aangezien Jide de tablet een “Reference Design” noemt, oftewel een voorbeeld-tablet. De tablet moet de mogelijkheden van de Snapdragon 652-chipset laten zien. Maar aangezien het om een zeer complete tablet gaat is het goed mogelijk dat deze op een later tijdstip ook in de winkels zal verschijnen.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.