Foto’s Tonen Prototype Huawei P20

Huawei-P20-prototype-foto3De website Android Authority heeft een aantal foto’s gedeeld waarop een prototype van de Huawei P20 te zien is. Hierdoor weten we weer iets meer over de vlaggenschip-smartphone die Huawei waarschijnlijk in maart zal introduceren.

Het valt op dat de smartphone op de foto’s geen fysieke volume-knoppen heeft. Dit kan komen doordat deze simpelweg nog niet zijn toegevoegd aan de prototype, maar het is ook mogelijk dat de Huawei P20 een aanraakgevoelige behuizing krijgt waardoor je met swipe-bewegingen het volume kunt bedienen.

Aan de achterkant zien we een dual-camera van Leica. Eerdere geruchten spraken over maar liefst drie camera’s aan de achterkant, maar het is goed mogelijk dat deze drievoudige camera alleen aanwezig is op de Huawei P20 Plus.

Huawei-P20-prototype-foto1

Aan de onderkant zien we een usb-c-poort en een dubbele speaker, maar geen 3.5mm koptelefoonaansluiting. De Huawei P10 heeft deze 3.5mm-aansluiting nog wel, maar beschikt dan weer over slechts één speaker.

Huawei-P20-prototype-foto2

Naar verwachting zullen we de komende dagen meer te weten komen over Huawei’s aankomende vlaggenschip serie, aangezien de introductie volgende maand al zal plaatsvinden.

via [tabletsmagazine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *