App tip: Morning Routine

Kost het je moeite om uit bed te komen? Of snooze je net zo lang door totdat je echt te laat bent? Dan is de app Morning Routine iets voor jou. Om te beginnen zet je hiermee gewoon de wekker zoals je dat altijd doet. Maar dan komt het slimme aspect van de app om de hoek kijken. Als je de wekker zet kun je er voor kiezen om de barcode van een bepaald product te scannen. Dit kan van alles zijn, van een cd tot een pak melk in de koelkast.

Als de wekker dan de volgende morgen afgaat, blijft het alarm net zo lang klinken tot je het product hebt gescand. Op dat moment ben je, als het goed is tenminste, uit bed. En dus missie geslaagd. Het is zelfs nog mogelijk om jezelf te trakteren op een extraatje als je het product heb gescand. Bij het instellen van de wekker kun je ook aangeven dat na het scannen, de app een filmpje moet laten zien of een radiozender aan moet zetten.

Omdat de app nog in de ontwikkelingsfase verkeert, is Morning Routine nu tijdelijk gratis. De makers willen alleen een bijdrage in de vorm van feedback over hun product. Om dezelfde reden is het mogelijk dat Morning Routine het nog niet goed doet op jouw smartphone. Ook in dat geval vragen de makers om contact op te nemen.
Klik hier om Morning Routine te downloaden.

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.