Google Pixel-bug Verandert Beltonen En Alarmen

Na het ontvangen van de april-update is er een nieuwe bug opgedoken op de Google Pixel-smartphones. Mensen met de smartphone melden namelijk dat verschillende geluiden zijn veranderd. Het gaat om beltonen en alarmen.

Google heeft zelf nog niks bekendgemaakt, maar uit klachten van Pixel-gebruikers kunnen we opmaken dat de april-update een bug bevat. Google heeft deze update onlangs namelijk uitgerold en sindsdien melden gebruikers dat de geluiden op hun toestel zijn gewijzigd. Het gaat om geluiden die worden gebruikt voor meldingen, beltonen en alarmen. Sommige gebruikers melden ook dat ze hun unieke beltonen kwijt zijn. De april-update lijkt er dus voor te zorgen dat beltoonbestanden worden verwijderd.

Tot nu toe zijn er op het internet klachten te vinden van mensen met een Pixel 3a, Pixel 5, Pixel 6 en Pixel 6 Pro. Het probleem is dus niet specifiek op één toestel gericht. Tegelijkertijd melden een hoop andere mensen nergens last van te hebben. Het lijkt dus te gaan om een willekeurige bug.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

2 Reacties

  1. hans schreef:

    Goed spijt van dat ik in november vorig jaar de Pixel 6 heb aangeschaft. Het lijken wel amateurs bij Google want er is steeds wel wat na een update, het ene wordt gemaakt en de volgende bug is er dan. Zelfs de basis functies werken niet fatsoenlijk. Eerst heb ik 4 maanden niet fatsoenlijk kunnen bellen, werd er steeds uitgegooid tijdens gesprekken. Toen problemen met WiFi en Bluetooth. Tot nu toe van de beltonen geen last maar wel van een andere bug die na de late maart update is onstaan, namelijk dat het aangegeven pecentage en de resterende tijd bij het opladen niet meer fatsoenlijk werkt. Vooral het feit dat er steeds nieuwe bugs optreden na een update vind ik zeer kwalijk en maakt het een uitermate onbetrouwbaar geheel. Dit was mijn eerste Pixel toestel en meteen ook mijn laatste.

  2. Agnes Holthuijsen schreef:

    Ik ben ook mijn ringtonen kwijt. Samsung S10

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.