Apple Introduceert Nieuwe Generatie iPad Pro’s

iPad-ProApple heeft zojuist twee nieuwe iPad Pro’s aangekondigd. Het gaat om de 10,5-inch en 12,9-inch iPad Pro’s die voor 649 dollar en 799 dollar over de toonbank moeten gaan.

Op Androidics.nl praten wij voornamelijk over de nieuwste Android smartphones en tablets, maar wij kijken af en toe ook naar wat de concurrentie doet. Deze week heeft Apple twee nieuwe toestellen aan de iPad Pro-lijn toegevoegd, een nieuwe 10.5-inch uitvoering en een nieuwe 12.9-inch uitvoering.

De 10.5-inch iPad Pro beschikt over de nieuwe A10X chip en heeft 40% dunnere schermranden dan zijn voorganger. Hierdoor is de nieuwe tablet ongeveer net zo groot als de huidige 9.7-inch iPad Pro. Apple heeft het scherm van de tablet flink verbeterd. Zo is het scherm erg helder, worden kleuren beter weergegeven en is er ondersteuning voor HDR video. Ook met het scherm sneller reageren op de Stylus en zorgt ProMotion voor een besparing van de accu. Zo gaat de accu ondanks het grotere scherm nog steeds 10 uur mee.

ipad-pro-zwart

De camera’s in de tablet hebben ook een flinke upgrade ontvangen. Zo beschikt de iPad Pro nu over dezelfde 12 megapixel en 7 megapixel camera’s als de iPhone 7. Qua opslagruimte hebben klanten de keuze tussen 64GB, 128GB en 512GB. De tablets draaien op iOS 10, maar krijgen later dit jaar een update naar iOS 11.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.