8-inch Android Tablets Voor 60 Tot 80 Euro

Teclast-P80h-tabletAndroid-smartphones domineren de markt, maar Android-tablets hebben moeite met de sterke concurrentie van de Apple iPad. De iPad is voor veel mensen echter te duur en daarom kan een Android-tablet soms toch nog interessant zijn. Dit is vooral het geval wanneer je opzoek bent naar een budget-toestel voor bijvoorbeeld je kinderen. De Teclast P80h is zo’n tablet, die tijdelijk voor slechts €61,- over de toonbank gaat.

De Teclast P80h is misschien geen krachtpatser of gaming-tablet, maar het apparaat is prima in staat om te surfen op het internet, om notities te maken, om video’s af te spelen of leuke spelletjes te spelen. De tablet kost tijdelijk slechts zes tientjes, waardoor de tablet vrijwel voor iedereen betaalbaar is.

De Teclast P80h beschikt onder andere over een 8-inch scherm met een resolutie van 1280 x 800 pixels, een 1,3GHz quad-core processor, 1GB werkgeheugen, 8GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 2 megapixel camera en een 3500mAh accu. Dit zijn uiteraard budget-specificaties, maar hier is de prijs ook naar. Je kunt de Teclast P80h hier kopen.

Onda V80 SE
Mocht je opzoek zijn naar een iets betere budget-tablet, dan kun je kiezen voor de Onda V80 SE. Dit is ook een 8-inch tablet, maar dan met een betere schermresolutie van 1920 x 1080 pixels, 2GB werkgeheugen en een grotere 4200mAh accu. De Onda V80 SE kost €87,-.

Onda V80 SE

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.