Samsung Galaxy Note 8 Last Van Batterij Probleem

Samsung Galaxy Note 8 zwartEen aantal consumenten met een Samsung Galaxy Note 8 geven aan last te hebben van een batterij probleem. Deze gebruikers krijgen hun toestel niet meer aan nadat de batterij is leeggelopen.

Veel mensen hangen hun toestel aan het eind van de dag aan de lader, voordat de accu helemaal leeg is. Mocht de accu van de Galaxy Note 8 wel tot 0 procent zijn leeggelopen, dan kan dit voor problemen zorgen, zo blijkt uit verschillende meldingen van consumenten. Het toestel in sommige gevallen dan namelijk niet meer opladen.

Een echte oplossing voor dit probleem is er niet en Samsung raadt gebruikers die dit probleem ervaren dan ook aan om gebruik te maken van de garantie die rust op het toestel. Mocht je geen garantie hebben, dan kun je proberen om het probleem op te lossen met de onderstaande stappen.

Doe de lader in de stopcontact en sluit de Galaxy Note 8 voor ongeveer 10 à vijftien seconden aan. Haal je toestel vervolgens voor 30 seconden van de lader en herhaal deze twee stappen voor een tijdje. Er is een kans dat de accu in eens wel weer kan opladen. Mocht dit ook niet lukken dan is de enige uitweg een reparatie.

via [xgn]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.