ASUS Introduceert Chrome OS-tablet

ASUS-Chrome-OS-CT100ASUS heeft vier Chrome OS-apparaten aangekondigd, waaronder drie Chromebooks en de eerste Chrome OS-tablet van de fabrikant. De zogeheten CT100 heeft een 9,7-inch scherm.

De CT100 is de eerste Chrome OS-tablet van de Taiwanese fabrikant. De tablet beschikt over een 9,7-inch QXGA-scherm, een OP1 hexa-core processor, 4GB werkgeheugen, 32GB opslagruimte die je kunt uitbreiden met een microSD-kaart, een 5 megapixel camera aan de achterkant, een 2 megapixel camera aan de voorkant, een USB-C poort en een stylus waarmee je gemakkelijk aantekeningen kunt maken. De tablet moet dankzij de robuuste behuizing tegen een stootje kunnen. Adviesprijzen heeft ASUS nog niet gegeven, maar hier krijgen we tijdens de Consumer Electronics Show in Las Vegas waarschijnlijk meer over te horen.

ASUS heeft ook de 2-in-1 Chromebook Flip C214 geïntroduceerd. Dit is een tablet met toetsenbord en vergelijkbare specificaties als de CT100. Daarnaast komt ASUS met de C204 en C4003, een 11,6 inch en een 14 inch Chromebook.

ASUS-Chrome-OS-apparaten

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *