Specificaties Galaxy Note 2 uitgelekt

Over een paar dagen wordt de Samsung Galaxy Note 2 officieel getoond aan de wereld, maar voor het zover is, zijn er al enkele specificaties uitgelekt. Een Koreaanse krant meldt dat de Galaxy Note 2 voorzien is van Android 4.1.1 (Jelly Bean).

Afgezien van de versie van Android bevestigt de krant nog een aantal geruchten. De Note 2 heeft een 5.5 inch HD Super AMOLED-scherm met een resolutie van 1280 x 720. De camera heeft 8 megapixel, er komt een variant met 16 GB en eentje met 32 GB. In de landen waar LTE is, is er de keuze tussen een Note 2 met LTE of eentje met 3G.

De processor is van Samsung zelf; een Exynos 4 Quad 4412 1.4 GHz quad-core processor. De Note 2 moet begin oktober in de winkels liggen en komst er in twee kleuren. De ene kleur is keramisch wit, de andere kleur is nog niet zeker. De Galaxy Note 2 wordt woensdag officieel onthuld op de IFA in Berlijn.

Bron: Android Community en Android Central

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.