Renders Tonen 17,5-inch Samsung Galaxy View 2

Samsung-Galaxy-View-2-headerOp het internet zijn foto’s opgedoken waarop de Samsung Galaxy View 2 te zien zou zijn. Het apparaat krijgt volgens de geruchten een 17,5-inch scherm en een grotere standaard dan zijn voorganger.

De Galaxy View 2 is volgens de bron iets compacter dan zijn voorganger. De originele Galaxy View is namelijk uitgerust met een 18,4-inch scherm, terwijl de Galaxy View 2 een 17,4-inch scherm zou krijgen. Aan de achterkant vinden we een grote standaard met een leerachtige afwerking. Wanneer deze is dichtgeklapt kun je de tablet schuin op tafel zetten. Dit maakt typen op de tablet comfortabeler. Je kunt de tablet ook verticaal op tafel zetten om bijvoorbeeld een film te kijken.

Eerder kwam al naar voren dat de tablet intern waarschijnlijk is uitgerust met een Samsung Exynos 7885-processor en 3GB werkgeheugen. Het is nog onduidelijk in welke landen de Galaxy View 2 zal worden uitgebracht. Wel zien we op de renders het logo van AT&T, waaruit we kunnen opmaken dat de tablet in ieder geval naar Amerika komt.

via [tweakers]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.