Eewrite Maakt Tablet Met LCD en E-Ink-scherm Aan Weerszijden

Eewrite Epad X JanusEewrite wil een tablet op de markt brengen die aan de ene zijde is uitgerust met een LCD-scherm en aan de andere zijde een E-ink scherm heeft. De tablet heet Epad X of Janus en moet op de markt verschijnen voor 699 dollar.

De tablet heeft een 9,7-inch LCD-scherm met een resolutie van 2408×1536 pixels. Aan de andere kant vinden we een E-ink scherm met een resolutie van 1200×825 pixels. Met een knop aan de zijkant kun je wisselen tussen de twee schermen. Je kunt het E-ink scherm bijvoorbeeld gebruiken voor het lezen van een boek en het LCD-scherm voor het afspelen van een film of serie.

Intern vinden we een MediaTek MT8176-hexacore processor, 2GB werkgeheugen, 32GB opslaggeheugen die je kunt uitbreiden met een microSD-kaart, een 8 megapixel camera en een 5000mAh accu die je kunt opladen via de usb-c-poort. Het E-ink scherm is te bedienen met een Wacom-stylus waarbij deze 4096 drukniveaus onderscheidt.

Eewrite noemt de tablet Epad X, maar Ogadget noemt de tablet Janus. Het bedrijf werkt nog aan de laatste details van de hardware, maar het is al wel duidelijk dat de tablet een adviesprijs meekrijgt van 699 dollar. Mensen die een pre-order plaatsen kunnen de tablet overigens al voor 399 dollar aanschaffen.

via [tweakers]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.