Android 9.0 (Pie) Nu Beschikbaar Voor Samsung Galaxy Tab S4

Samsung-Galaxy-Tab-S4-tabletSamsung heeft de Android Pie-update nu beschikbaar gemaakt voor de Galaxy Tab S4 in Nederland. De update brengt ook de nieuwe interface One UI met zich mee.

De Samsung Galaxy Tab S4 is een populaire tablet die dankzij een toetsenbord, de verbeterde S Pen en DeX-ondersteuning goed te gebruiken is als multitask apparaat. De tablet draaide bij de lancering op Android 8.1 (Oreo), maar ontvangt nu een update naar Android 9.0 (Pie). De update is ook al beschikbaar in Nederland.

One UI is de vervanger van Samsung Experience en brengt een aantrekkelijkere interface met zich mee die gebruikers meer duidelijkheid moet geven. De interface heeft veel meer afgeronde hoeken gekregen en de belangrijkste content is nu onderaan het scherm te vinden. Hierdoor zijn toestellen makkelijker met één hand te bedienen zijn.

De nieuwe software met versienummer T835XXU2BSD1 komt nu binnen via een OTA-update op de 4G-versie van de Galaxy Tab S4. De update brengt ook de beveiligingspatch van maart met zich mee.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.