Google Assistent-ondersteuning Voor Sonos-speakers Komt In Juli Naar Nederland

Sonos One slimme speakerOnlangs schreven wij dat Sonos is begonnen met de uitrol van Google Assistent-ondersteuning voor de slimme speakers van het bedrijf. Nu heeft Sonos bekendgemaakt dat de update in juli binnenkomt op de speakers in Nederland.

Gebruikers van de Sonos One en de Sonos Beam kunnen in juli een update verwachten die ondersteuning voor de Google Assistent met zich meebrengt. Hierdoor krijgen gebruikers voortaan de keuze tussen de Amazon Alexa-assistent en de Google Assistent. De update komt nu al binnen in de Verenigde Staten.

“Gebruikers kunnen op Sonos een assistent kiezen voor elke individuele speaker, met meerdere spraakassistenten op één systeem.” – Sonos

Je kunt verschillende Sonos-speakers in huis met verschillende assistenten bedienen. Ook kun je de ene speaker bedienen via spraakcommando’s op een andere speaker. In juli komt de update binnen op de Sonos One en de Sonos Beam in Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Canada, Australië en Frankrijk. Later volgen meer landen.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.