OnePlus 5 Met 8GB RAM Opgedoken Op GeekBench

OnePlus 5 afbeeldingOnePlus zal op 20 juni de OnePlus 5 officieel presenteren, maar veel belangrijke gegevens van de smartphone zijn al bekendgemaakt. Zo heeft OnePlus zelf al aangekondigd dat de smartphone beschikt over een Snapdragon 835-processor, een vingerafdrukscanner aan de voorkant en een dubbele camera aan de achterkant. Nu is de OnePlus 5 ook opgedoken op GeekBench, waar we kunnen lezen dat de smartphone over maar liefst 8GB werkgeheugen beschikt.

Geruchten spraken al over minimaal 6GB werkgeheugen, maar nu lijkt er ook een uitvoering met 8GB werkgeheugen te bestaan. Mogelijk krijgen klanten de keuze tussen 6GB RAM en 8GB RAM. Naast de hoeveelheid werkgeheugen zien we ook dat de smartphone beschikt over een Snapdragon 835-processor, een 5,5-inch scherm met een resolutie van 1920 x 1080 pixels, 128GB opslagruimte en Android 7.1.1 (Nougat).

OnePlus 5 GeekBench

OnePlus heeft eerder deze week ook al een afbeelding vrijgegeven, waardoor we nu naast de meeste specificaties ook weten hoe de OnePlus 5 er uit ziet.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.