“Samsung Galaxy Note 10 Ligt Vanaf 23 Augustus In De Winkels”

samsung-galaxy-note-10-unpacked-teaserVolgens de Koreaanse website Yonhap News ligt de Galaxy Note 10 vanaf 23 augustus in de winkels. De pre-order periode start op 9 augustus.

Samsung zal de Galaxy Note 10-serie op 7 augustus officieel introduceren. Volgens de laatste berichten is het twee dagen na de introductie al mogelijk om een bestelling te plaatsen. Op 23 augustus zal de phablet geleverd worden en in de winkels liggen. De bron spreekt over de Zuid-Koreaanse markt, maar Samsung brengt zijn vlaggenschip toestel doorgaans wereldwijd op dezelfde dag uit.

Naar verwachting krijgt de Galaxy Note 10 een adviesprijs mee vanaf 999 euro. Er komt ook een Galaxy Note 10 Plus, die waarschijnlijk voor 1149 euro over de toonbank gaat. De phablet krijgt een groot scherm die vrijwel de gehele voorkant in beslag neemt. Het scherm heeft een in-display vingerafdrukscanner en een kleine uitsparing voor de selfie-camera. Aan de achterkant vinden we een driedubbele camera die vermoedelijk bestaat uit een 12MP reguliere lens, een 12MP telelens en een 16MP groothoeklens.

Samsung-Galaxy-Note-10+-render

via [androidplanet]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.