LG V510 Geen Nexus 8 Maar Google Play Edition LG G Pad 8.3

Google Play Edition LG G Pad 8.3
Twee dagen geleden schreven we dat er een nieuw toestel nummer was opgedoken waarvan werd gedacht dat het hier zal gaan om een mogelijke Nexus 8 of Nexus 10. Vandaag zijn we er achter gekomen dat “LG V510” helemaal geen Nexus tablet is, maar een Google Play Edition van de LG G Pad 8.3.

lg-g-pad-8-3-google-play-edition

Een Google Play Editie van een toestel houd in dat de skin van de fabrikant volledig is verwijderd en er een standaard Androidversie op draait. Google Play Edities zijn ook de versies die als eerst de nieuwste Android updates kunnen installeren.

Dat de code LG V510 niet verwijst naar een Nexus toestel maar naar de LG G Pad 8.3 werd ontdekt door een Reddit-gebruiker in de code van de LG-website, wat in de bovenstaande screenshot is terug te vinden.

LG heeft nog niet bevestigd dat er inderdaad een Google Play Editie van de LG G Pad 8.3 zal worden uitgebracht. Als dit wel het geval is dan zal deze versie hoogst waarschijnlijk niet in Nederland en België worden gelanceerd en zal de tablet moeten worden besteld vanuit Amerika.

via [androidworld]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.