OPPO N1 Nu Beschikbaar Vanaf €449

Oppo N1 CyanogenMod
De OPPO N1 is een uniek toestel waar we al meerdere keren aandacht aan hebben besteed. Het toestel trekt vooral de aandacht door een aantal unieke functies waaronder de 13 megapixel camera die zowel aan de voorkant als achterkant foto’s kan maken, de O-Click-Control en de O-Touch-Panel. Vanaf vandaag is dit mooie beestje te koop voor een vanaf prijs van €449.

De OPPO N1 beschikt over een full HD 5,9 inch scherm met een resolutie van 1920×1080 pixels, een 1,7GHz quad-core processor, 2GB RAM, 16GB of 32GB opslagruimte, een 3610 mAh accu en een 13 megapixel camera. Het toestel wordt geleverd met de Android 4.2 versie van OPPO, binnenkort zal er ook een versie beschikbaar zijn dat standaard CyanogenMod draait.

Naast deze mooie specificaties beschikt het toestel ook over een O-Click-Control, waarmee je de camera kan besturen tot een maximale afstand van 50 meter en een O-Touch-Panel aan de achterkant van het toestel waarmee je kunt scrollen, klikken of foto’s mee kunt maken.

De OPPO N1 kan via de officiële website worden besteld vanaf €449 voor 16GB opslagruimte of €479 voor 32GB opslagruimte.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.