LG G Pad 8.3 “Google Play Edition” Ontvangt Android 5.0-update

LG-G-pad8-3LG is gestart met de uitrol van Android 5.0 (lollipop) voor de Google Play Edition van de LG G Pad 8.3. Het is niet bekend wanneer de normale variant van de high-end tablet de lollipop-update zal ontvangen.

Een paar maand na de lancering van de LG G Pad 8.3 volgde een Google Play Edition van de tablet. Deze variant beschikt over de zelfde specificaties als de “normale” LG G Pad 8.3, maar draait op een kale versie van Android “zonder de LG-skin”.

De LG G Pad 8.3 is de eerste Google Play Editie die de Lollipop-update ontvangt. De update is 400MB groot en kan via Over The Air (OTA) worden gedownload. Je kan de update ook handmatig downloaden via AndroidPolice en zelf installeren. De meeste mensen in Nederland moeten nog even geduld hebben, want de Google Play Edition is alleen in Amerika verkrijgbaar. Wanneer de normale variant de lollipop-update zal ontvangen is niet bekend.

De LG G Pad 8.3 beschikt over een 8.3-inch Full-HD display, een 1.7 GHz Snapdragon 600 Quad Core processor, 2GB werkgeheugen, 16GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 5 megapixel camera en een 4,600 mAh accu. De tablet kost ongeveer 260 euro.

bron [tabletguide]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.