Specificaties Samsung Galaxy Tab 4 Gelekt

Galaxy-Tab-3
Volgens de laatste geruchten zal Samsung mogelijk tijdens de Mobile World Congress in Barcelona de opvolger van de Galaxy Tab 3 gaan aankondigen. De Galaxy Tab 4 zou een midrange tablet worden met de schermformaten van 7-inch, 8-inch en 10.1-inch. Volgens een aantallen bronnen zouden er nu ook enkele specificaties van deze tablets zijn gelekt.

Als we de laatste geruchten moeten geloven, zullen alle tablets van Android 4.4 (KitKat) worden voorzien en zullen ze over een 1,2GHz quad-core processor beschikken. De 7-inch en 8-inch versie zullen over 1GB werkgeheugen beschikken terwijl de 10-inch versie 1,5GB werkgeheugen krijgt. De 7-inch variant zal over 8GB opslagruimte beschikken en de 8-inch en 10-inch over 16GB wat kan worden uitgebreid met een MicroSD-kaart van maximaal 64GB. De 7-inch en 8-inch versies beschikken over een 3 megapixel camera aan de achterzijde en 1,3 megapixel camera aan de voorzijde. De 10-inch versie krijgt een 8 megapixel camera.

De accucapaciteit zal zijn verbeterd en de randen rondom het scherm zullen dunner zijn. Alle schermen zullen een resolutie krijgen van 1280×800 pixels.

bron [techzine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.