Nieuwe Google Glass Opgedoken Op eBay

Google Glass Enterprise eBayOp de verkoopsite eBay is de onaangekondigde zakelijke versie van de Google Glass verschenen. Het ontwerp lijkt op het ontwerp van de niet meer beschikbare consumentenversie.

De website 9to5Google vond de Google Glass Enterprise op eBay. Het ontwerp van de bril komt overeen met eerder gelekte afbeeldingen en wordt door een pandjeshuis per opbod verkocht. De zakelijke versie van de bril lijkt veel op de consumentenversie. Wel zien we gelijk dat de zakelijke versie scharnieren heeft, waardoor de bril kan worden opgevouwen. Dit is iets dat bij de consumentenversie niet mogelijk is.

eBay Google Glass Enterprise

Enkele andere veranderingen zijn een nieuw type connector in plaats van de reguliere micro usb-aansluiting, ondersteuning voor snellere 5GHz wifi en een langere accuduur.

De verkoop van de consumentenversie is voorlopig geschrapt nadat Google veel kritiek kreeg door onder andere de mogelijkheid om heimelijk opnames te maken. Voor welke prijs en vanaf wanneer Google zelf de Google Glass Enterprise gaat verkopen is niet bekend.

via [nu.nl]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.