HP Presenteert “Slate 6 VoiceTab” en “Slate 7 VoiceTab”

hp_slate6
HP heeft tijdens de opening van het Mobile World Congress in Barcelona twee nieuwe tablets gepresenteerd. De 6-inch “Slate 6 VoiceTab” en de 7-inch “Slate 7 VoiceTab”. Beide toestellen zullen vanaf eind mei in Europa beschikbaar zijn.

Zowel de Slate 6 VoiceTab als de Slate 7 VoiceTab zijn voorzien van een 1.2GHz quad-core processor, 1GB werkgeheugen, 16GB opslagruimte, een 5 megapixel camera en dualSIM met ondersteuning voor 3G en bellen. De Slate 6 VoiceTab krijgt een 6-inch display met een resolutie van 1,280 pixels x 720 pixels en de Slate 7 VoiceTab krijgt een 7-inch display met een resolutie van 1,280 x 800 pixels. Beide toestellen draaien op Android 4.2.2 (Jelly Bean).

De eigenaren van de Slate 7 VoiceTab krijgen in veel landen gratis een HP DataPass. Dit houd in dat je twee jaar lang gratis 3G internet krijgt met een datalimiet van 250MB per maand.

De Slate 6 VoiceTab krijgt een adviesprijs van 250 euro en de Slate 7 VoiceTab een adviesprijs van 230 euro. Beide tablets zullen later dit jaar in Nederland en België in de winkels liggen. Het is niet bekend of de HP DataPass ook in de Benelux beschikbaar zal zijn.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.