“Aankomende Huawei-vlaggenschip Krijgt iPhone X-notch”

HuaweiVolgens de laatste geruchten krijgt een aankomende vlaggenschip van Huawei een scherm dat te vergelijken is met het scherm van de iPhone X en de Essential Phone. Aan de bovenkant van het scherm zit namelijk een inkeping ‘notch’ voor de verschillende sensoren van de smartphone.

De iPhone X en de Essential Phone hebben een opvallend scherm. Inplaats van een rechthoekig scherm heeft het scherm op deze toestellen een inkeping op de plaats waar de frontcam en een aantal sensoren in zijn verwerkt. Volgens bronnen van XDA krijgt het aankomende vlaggenschip van Huawei een scherm met een vergelijkbare inkeping.

De bronnen hebben namelijk informatie gevonden in firmware-bestanden. Op basis van deze informatie hebben ze de onderstaande afbeelding gemaakt. Hier zien we hoe de inkeping er uit komt te zien.

Huawei-P11-Notch

Eerder zijn ook al wat specificaties uitgelekt over Huawei’s aankomende vlaggenschip smartphone. Hier werd gesproken over drie Leica-camera’s die gezamenlijk 40 megapixel foto’s kunnen schieten. Aan de voorkant zit een 24 megapixel camera. Naar verwachting zal Huawei de P11, P11 Lite en P11 Plus in februari op het Mobile World Congress introduceren.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.