Samsung Galaxy S5 Zoom Krijgt 20,2 Megapixel Camera en Hexa-Core Processor

Samsung-Galaxy-S4-ZoomUit een benchmarktest is nieuwe informatie gelekt van de Samsung Galaxy S5 zoom. Uit deze informatie kunnen we onder andere opmaken dat het toestel zal beschikken over een 20,2 megapixel camera en een hexa-core-processor.

Volgens de benchmarktest zal de Galaxy S5 zoom beschikken over een 4,8 inch display met een resolutie van 1280×720 pixels, een 1,3GHz hexa-core processor, een Mali-T624 videochip, 2GB werkgeheugen, 8GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, Android 4.4.2 (KitKat), een 20,2 megapixel camera aan de achterkant en een 2,1 megapixel camera aan de voorkant. De camera van de Galaxy S4 zoom (afbeelding hierboven) heeft 10x optisch zoom, of dat ook het geval is bij de Galaxy S5 zoom is niet bekend.

AnTuTu-Benchmark-Samsung-Galaxy-S5-zoom

Gister is er vermoedelijk een foto gelekt van de Galaxy S5 zoom. Hierop zien we dat het toestel waarschijnlijk een stuk dunner zal zijn dan de huidige Galaxy S4 zoom, doordat de cameralens niet uit de behuizing steekt als de camera inactief is.

Samsung-galaxy-s5-zoom

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.