OnePlus One Krijgt 3GB RAM en 2.5GHz Snapdragon 801 Processor

OnePlus-One-Snapdragon-801-processorOnePlus heeft gister bekendgemaakt dat de OnePlus One zal worden voorzien van een Snapdragon 801 processor en maar liefst 3GB werkgeheugen. Dit is vrij uniek, aangezien eerder nog werd vermeld dat de smartphone zal beschikken over 2GB werkgeheugen en de Snapdragon 800 processor.

De OnePlus One is de eerste smartphone van OnePlus, een bedrijf dat is opgericht door ex-medewerkers van de Chinese fabrikant Oppo. OnePlus wil de beste smartphone ooit ontwikkelen en met 3GB werkgeheugen en een 2,5GHZ Snapdragon 801 processor zijn ze goed op weg.

Het bedrijf heeft eerder ook al andere specificaties van de OnePlus One bekendgemaakt. Zo zal het toestel beschikken over een 5,5-inch display, maar het toestel zelf is kleiner dan de 5-inch Xperia Z1. Ook heeft het toestel een 3100 mAh accu, een 13 megapixel camera, CyanogenMod software en vervangbare styleswap covers.

Misschien nog wel het allerbeste van de OnePlus One, is de prijs. Zo heeft het bedrijf laten weten dat het toestel in Europa onder de 350 euro zal gaan kosten. Over het uiterlijk van het toestel is nog niks gelekt, maar op 23 april zal het bedrijf de OnePlus One eindelijk officieel onthullen.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.