HTC Lanceert “Glamour Red” HTC One M8

htc-one-m8-Glamour-RedMomenteel is de HTC One M8 al te verkrijgen in de kleuren grijs en zilver en over een paar week zal ook de gouden variant in de winkels verschijnen. Via het Twitter account @evleaks is nu de informatie gelekt dat HTC ook een Glamour Red variant van de HTC One M8 zal uitbrengen.

Dat er ook een rode variant van de nieuwe HTC One M8 zal worden uitgebracht is niet zo verrassend, HTC heeft dit namelijk ook bij de HTC One M7. De Glamour Red HTC One M8 zal als eerste beschikbaar zijn via de Amerikaanse provider, Verizon. Wanneer het toestel naar Europa komt is nog niet bekend, maar waarschijnlijk zal het nog wel een paar maanden duren.

De rode HTC One M8 zal verder de zelfde specificaties krijgen als de grijs, zilver en gouden variant. Zo beschikt het toestel over een 5-inch display met een resolutie van 1920×1080 pixels, een 2,3GHz Snapdragon 801 processor, 2GB werkgeheugen, twee camera’s aan de achterzijde van het toestel, een 5 megapixel camera aan de voorkant, twee BoomSound-speakers en een 2600mAh accu. De aluminium smartphone draait op Android 4.4.2 (KitKat) met Sense 6.0.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.