Galaxy S5 Verkoopt Beter Dan Galaxy S4

Samsung-Galaxy-S5Sinds 11 april ligt de Galaxy S5 in de winkels en staan mensen over de hele wereld in de rij om als eerste het nieuwe vlaggenschip van Samsung te kopen. De Galaxy S-toestellen van Samsung zijn razend populair en tot nu toe wist elk nieuwe Galaxy S-toestel beter te verkopen dan zijn voorganger. De Galaxy S5 is geen uitzondering op deze regel en verkoopt volgens Koreaanse bronnen 30% beter dan de Galaxy S4 dat deed op dag één.

De Galaxy S5 is wel beter beschikbaar dan de Galaxy S4 indertijd en is op 11 april in 125 landen gelijktijdig gelanceerd. Toch is het weer een hele prestatie en laten deze verkoopcijfers zien dat de Galaxy S-toestellen nog steeds erg populair zijn. Ook waren veel winkels snel door hun voorraad heen en moesten veel klanten met lege handen weer naar huis.

De Galaxy S5 draait op Android 4.4 (KitKat) en beschikt over een 5.1-inch display met een resolutie van 1920 x 1080 pixels, een 2,5GHz Snapdragon 801-processor, 2GB werkgeheugen, een vingerafdruk-scanner, een hartslagmeter, een 16 megapixel camera, een 2800mAh accu en 16GB of 32GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart. Het toestel heeft een adviesprijs van 699 euro.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.