Deze Smartphone Gaat Na Verloop Van Tijd Steeds Sneller Werken

NextbitDe nieuwe smartphonefabrikant Nextbit belooft een smartphone op de markt te brengen die als maar sneller gaat presteren naarmate de gebruiker het toestel langer gebruikt. Nextbit is opgezet door voormalige Google en HTC topmensen.

Vrijwel iedereen kent het probleem dat een smartphone na verloop van tijd langzamer begint te werken. Nextbit denkt echter dat het mogelijk is een smartphone op de markt te brengen die precies het tegenovergestelde doet. Namelijk steeds sneller werken. Nextbit heeft verbeteringen in de software doorgevoerd die een steeds snellere smartphone werkelijkheid moet maken. Hoe dit precies werkt is nog onduidelijk.

Nextbit bestaat uit ex-Google topmensen Tom Moss en Mike Chan en ex-HTC topman Scott Croyle. Scott Croyle was verantwoordelijk voor het ontwerp van de HTC One M7. Tom Moss en Mike Chan werkten aan de ontwikkeling van Android.

Nextbit zal de smartphone op 1 september al presenteren. De smartphone krijgt high-end specificaties en een adviesprijs van tussen de 300 en 400 dollar.

via [techzine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.