Samsung Persevenement Op 29 April: Mogelijk Aankondiging Galaxy S5 Zoom

Kapture-the-Moment-29-April-Galaxy-S5-ZoomSamsung heeft een uitnodiging verzonden voor een persevenement dat zal plaats vinden op 29 april in Singapore. Wat Samsung op dit evenement gaat aankondigen laat Samsung niet weten. Wel staat er op de uitnodiging de tekst “Kapture the Moment”, waaruit we kunnen opmaken dat Samsung waarschijnlijk de opvolger van de Galaxy S4 Zoom zal gaan onthullen.

De laatste tijd duiken langzaam aan nieuwe geruchten op over de Galaxy S5 Zoom. Dit toestel is de opvolger van de huidige camera-telefoon, de Galaxy S4 Zoom. Eerder zijn er al specificaties gelekt en is er een foto opgedoken van een toestel dat vermoedelijk de Galaxy S5 Zoom is.

Samsung-galaxy-s5-zoom

Volgens deze geruchten zal de Galaxy S5 Zoom beschikken over een 4,8 inch display met een resolutie van 1280×720 pixels, een 1,3GHz hexa-core processor, een Mali-T624 videochip, een 20,2 megapixel camera, 2GB werkgeheugen en 8GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart. Het toestel zal draaien op Android 4.4.2 (KitKat).

Op de uitnodiging zien we ook een grote “K” staan en is “capture” geschreven met een “K”. Hieruit kunnen we opmaken dat het toestel mogelijk een nieuwe naam zal krijgen, bijvoorbeeld “Galaxy K” of “K Zoom”.

via [technieuws]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.