Samsung Galaxy X Is Opvouwbare Smartphone

Samsung vouwbaar schermVolgens de geruchten zal Samsung in 2017 maar liefst vijf “flagship” smartphones op de markt brengen. Een van deze toestellen is de mysterieuze Galaxy X, de eerste opvouwbare smartphone van de Zuid-Koreaanse fabrikant.

Het is geen geheim dat Samsung al jaren werkt aan een buigbare smartphone. De lancering van een dergelijke smartphone komt dan ook steeds dichterbij, en de geruchten spreken nu over een lancering in 2017. De eerste buigbare smartphone van Samsung zal worden uitgebracht in de nieuwe Galaxy X-lijn. Het is zeer waarschijnlijk dat alle aankomende toestellen in deze lijn worden voorzien van buigbare/opvouwbare schermen.

Samsung heeft nog geen flexibele toestellen op de markt gebracht. Wel heeft Samsung verschillende patenten aangevraagd voor dergelijke toestellen en heeft de fabrikant al meerdere keren een flexibel display gepresenteerd. Tot nu toe kennen we echter alleen toestellen als de Galaxy S7 Edge, waarbij het scherm gedeeltelijk is gebogen, maar niet door de gebruiker zelf te buigen is.

Volgens de geruchten krijgt de Galaxy X een heel groot display, maar dankzij het buigbare scherm kan de Galaxy X worden opgevouwen tot een “normaal” smartphone formaat. Ook krijgt het scherm een zeer hoge Ultra HD-resolutie. Geruchten over de Galaxy X zijn echter vrij nieuw, dus we moeten ze voorlopig nog met een flinke korrel zout nemen.

via [gsmhelpdesk]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.