Mogelijk Plastic Variant Van HTC One M8 Op Komst

HTC-One-M8-vs-Samsung-Galaxy-S5Via een Chinese site is informatie gelekt dat HTC zou werken aan een plastic variant van de HTC One M8. Op deze manier kan het bedrijf een goedkopere variant op de markt brengen en beter concurreren met de Galaxy S5 van Samsung.

Volgens de Chinese bron zou de plastic variant meer dan 200 dollar goedkoper worden dan de HTC One M8 met aluminium behuizing. Dit zou betekenen dat de prijs aanzienlijk lager zal liggen dan die van de Galaxy S5 en een hoop nieuwe klanten kan lokken die normaal geen 700 dollar zouden betalen voor de HTC One M8 of de Galaxy S5.

Afgezien van het materiaal, zou de plastic variant over de zelfde specificaties beschikken als de huidige HTC One M8. Een 5-inch display met een resolutie van 1920×1080 pixels, een 2,3GHz Snapdragon 801 van Qualcomm, 2GB werkgeheugen, twee camera’s aan de achterzijde van het toestel, een 5 megapixel camera aan de voorkant van het toestel, twee BoomSound-speakers, een 2600mAh accu en Android 4.4.2 (KitKat) met Sense 6.0.

via [techzine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.