HTC Werkt Aan Waterdichte HTC One M8

HTC One M8Gister schreven we nog dat HTC waarschijnlijk een plastic variant van de HTC One M8 op de markt zal brengen, onder de naam HTC One M8 Ace. Vandaag zijn er nieuwe geruchten opgedoken waaruit blijkt dat HTC nog twee andere HTC One M8 varianten op de markt zal brengen, die beide waterdicht zullen zijn.

9to5google meldt dat HTC een nieuw toestel zal aankondigen, onder de naam HTC One M8 Plus. Dit toestel zal een verbeterde versie zijn van de huidige HTC One M8 en onder andere beschikken over een waterdichte behuizing, een resolutie van 2560×1440 pixels, een Qualcomm’s Snapdragon 805 processor en 3GB werkgeheugen. De One Plus zal echter niet beschikken over een dual Ultra-Pixel camera, maar over een standaard 13 megapixel camera.

Het tweede toestel zal de naam HTC One M8 Advance meekrijgen. Dit toestel zal over de zelfde specificaties beschikken als de HTC One M8 Plus, maar krijgt inplaats van een aluminium behuizing een waterdichte behuizing van plastic.

Het lijkt er op dat HTC druk bezig is met het ontwikkelen van verschillende HTC One M8 varianten. Eerder sprak @evleaks ook al over een verbeterde HTC One M8, maar dit toestel zou de naam HTC One M8 Prime krijgen. Wie er wel of niet gelijk heeft kunnen we niet zeggen, maar het is wel duidelijk dat HTC van plan is om verschillende HTC One M8 toestellen op de markt te brengen.

via [nu.nl]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.