Galaxy Tab S Beschikt Over Vingerafdrukscanner en Ultra Power Saving Mode

Samsung-Galaxy-Tab-S-vingerafdrukscannerDe Galaxy Tab S is een nieuwe tablet van Samsung dat eerder al was te zien in verschillende gelekte foto’s. Sammobile heeft nu de hand weten te leggen op de firmware van de SM-T800. Hieruit blijkt dat de Galaxy Tab S toestellen zullen beschikken over een vingerafdrukscanner en een functie die Ultra Power Saving Mode heet.

SM-T800 is de codenaam voor de Samsung Galaxy Tab S (10.5) WiFi only-variant. Ook zal er een 8.4-inch variant worden uitgebracht, met de codenaam SM-T700. De SM-T700 zal volgens de geruchten beschikken over een 8,4-inch AMOLED-display met een resolutie van 2560 x 1600 pixels, een 1,9GHz octa-core Exynos 5 5420-processor, 3GB werkgeheugen, 32GB opslagruimte, een 8 megapixel camera en Android 4.4.2 (KitKat).

AnTuTu-benchmark-Galaxy-Tab-S-8-4

De vingerafdrukscanner zal het zelfde werken als die van de Galaxy S5 en is verwerkt in de home-knop van de tablet. De Ultra Power Saving Mode maakt het mogelijk om de batterijduur van je tablet te verlengen. Zo kan bijvoorbeeld het layout worden aangepast en toegang tot apps worden beperkt om vervolgens energie te besparen.

Naar verwachting zal Samsung op 12 juni de eerste Galaxy Tab S toestellen officieel aankondigen.

via [tabletguide]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.